Firmaprofil

I et marked i konstant forandring er vor målsætning dog stadig den samme: ”At tilbyde miljøvenlige produkter, som opfylder behovet hos vore kunder og samtidig er i balance med naturen og miljøet".

Agri-Gro Europe har hjemsted i Danmark. Vi importerer en række produkter, som anvendes i landbruget, gartnerier, grønne områder, have-park, golf, vandrensning samt i private haver m.v.

Agri-Gro Europe har navn efter vækststimuleringsmidlet Agri-Gro, som stammer fra USA. Produktet er udviklet for mere end 25 år siden af en biokemiker, som egentlig forskede inden for cancer, men som også gjorde en betydningsfuld observation på planter, som viste en tydelig forskel i bl.a. væksthastighed og farve på bladmassen. 

Siden er produktion og udvikling overtaget af familien Smith i staten Missouri, hvor 2. generation i dag viderefører virksomheden Agri-Gro Marketing Inc. Igennem årene er firmaet blevet markedsleder indenfor biologisk vækststimulering til have og landbrug.

Vi byder velkommen på vor website. Skulle du have spørgsmål til Agri-Gro Europe, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Produkter

Agri-Gro
Biologisk vækst- stimuleringsmiddel -  giver afgrøderne optimale vilkår for vækst.
Agri-Cal
Flydende vandopløselig calcium - straks- optagelig gennem blade og rødder.
Turf Formula
Specielt formuleret til græs - giver mere farve og slidstyrke.
Bio-Stimulant
Gør haven flottere - få flere blomster samt bedre planter og urter.
Indigo
Den naturlige løsning til spildevands-
behandling og lugtgener.